Sergej P. Grishin is proactief, attent en een uitstekende ingenieur. Streeft altijd naar het bereiken van het maximale effect. Beschikt over uitgebreide kennis en een uitstekend technische denkwijze. Hij heeft uitgebreide ervaring op verschillende gebieden van techniek.

GS cvErvaring van Sergej Grishin omvat de organisatie van de voorbereiding en onderbouwing van projectmatig werken. Sergej Grishin heeft expertise in de constructie en het ontwerp op het gebied van architectuur, civiele techniek, warmtetechniek en onderhoud voor civiele, transport en industrieel gebruik.

Hij nam deel aan de planning en uitvoering van nationale en internationale projecten in Kazachstan en China. Hij heeft ervaring in het werken met bedrijven in Duitsland, Zweden en Nederland. Zijn carrière begon als ingenieur op het gebied van gasverwerking en transport. Vervolgens was hij hoofd van een groot productiebedrijf voor onderhoud en restauratie van huisvesting, sociale diensten en nutsbedrijven. Daarna zette hij zijn werk voort als technisch directeur van het Beheer Kapitaal Bouw in Astana, en hij nam deel aan de bouw van de nieuwe hoofdstad van Astana, Kazachstan. Hij heeft ervaring met internationale consortia (CH2M HILL'S UK, Kisho Kurokawa Architect & Associates (KKAA) en PCI- Japan).

Tijdens zijn verblijf in Kazachstan speelde Sergej Grishin een belangrijke rol in de ontwikkeling van de bouw en het herstel van de internationale luchthaven van Astana. De kosten van het project waren ongeveer 200 miljoen US Dollars.

Sergej Grishin werd geboren in Tselinograd (ex.USSR, nu de stad Astana, Kazachstan). Hij werd opgeleid aan het Civiele Engineering Instituut (Universiteit van Gumelёv, Astana), is getrouwd en heeft kinderen. Tot 2002 woonde en werkte hij in Kazachstan. Op dit moment is hij een burger van Nederland.

 Hij geniet van fotografie, schaken, computertechnologie en webdesign, en is geïnteresseerd in de filosofie van de ontwikkeling van de samenleving en de wereldbeschouwing, evenals in de geschiedenis van de wereld en alternatieve technologieën.

Deze website is volledig zelfgemaakt, evenals verschillende anderen. Sergej Grishin is lid van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI, Nederland).

Algemene ervaring:

Ruime ervaring in de bouw en exploitatie van woningen, civiele diensten en transport systemen sinds 1980.

Loopbaanontwikkeling omvat een breed scala van bouw en techniek disciplines in verband met de bouw, het onderhoud en de renovatie van gebouwen en structuren, zoals:

• Gastoevoer systeem van de stad Tselinograd (Astana) en de aangrenzende gebieden.
• Onderhoud en renovatie van de structuren voor civiele en welzijn doeleinden.
• Overname van het project, de voorbereiding van de bouw documenten en bouwbegeleiding van de gebouwen en andere constructies voor civiele en sociale doeleinden, met inbegrip van de Volksrepubliek China.
• De invoering van nieuwe technologieën, de opleiding van het personeel. Controle en technische ondersteuning in de bouw van gebouwen en structuren voor de burgerlijke en sociaal-huishoudelijke doeleinden.
• De introductie en installatie van nieuwe energiebesparende technologieën van verwarmingssystemen en isolatie.
 
Ervaring Sergej P. Grishin in detail:

Sinds 1997, de directeur van een particuliere onderneming. Het gebruik van energiebesparende technologieën en materialen voor gebouwen. Berekening van de systemen, keuze van de componenten en de levering van technisch advies over de installatie en bediening.

2000 - 2002: Chief engineer van Bestuur van Bouw Enterprise Airport Astana. Verwerving van het project, de voorbereiding van de bouw documenten en bouwbegeleiding van burgerlijke gebouwen en sociale voorzieningen.

7

1990 - 2000: adjunct-directeur van UKS Stad Executive Committee. Acquisitie, voorbereiding van de bouw documenten en bouwbegeleiding van gebouwen en structuren van burgerlijke en sociale doeleinden, het bepalen van het volume van de verrichte werkzaamheden, formele aanvaarding van afgeronde projecten.

1986 - 1990: Directeur van WBB. Exploitatie, het onderhoud en de restauratie van gebouwen en structuren van burgerlijke en sociale doeleinden. Het personeel bestond uit 400 werknemers.

1984 - 1985: het combineren van de belangrijkste activiteit met lesgeven discipline "Gasvoorziening" in de Civiel Engineering Instituut.

1980 - 1986: Hoofd van de AMS, het hoofd van de productie associatie van de regionale gas PTA faciliteiten. Acquisitie en beheren van de productie en de technische proces van het gas transport systeem in de regio.